Диета и упражнения за бразилско дупе

Или как да имаме голямо сочно дупе

бразилско дупе
Бруна Лима

Телата тип ‘Ники Минаж’ започват да стават все по-популярни при дамите по света. Но дали това да имаме бразилско дупе зависи изцяло от генетиката или формата се придобива след намеса (тренировка и хранене / пластична хирургия)?

Разбира се, отговорът е, че без такъв ген това се постига много трудно, но въпреки това се ПОСТИГА. Как? С упражнения за дупе. Но това е по-НЕсъществената част от труда, който трябва да положите. Най-важно е храненето! Затова започваме първо с него. Ето една примерна диета, с която може да постигнете секси пищни форми, дори и без кой знае какви физически усилия или тренировки. Доста калорична, предупреждаваме! Става и за мъже с подобни желания!


бразилско дупеДиета за голямо дупе

ЗАКУСКА : 5 белтъка + 1 филийка пълнозърнест хляб + 1/2 грейпфрут

ПРЕДОБЕДНА ЗАКУСКА : протеинов шейк или чаша пълномаслено кисело мляко + плодове

ОБЯД : 2 супени лъжици балсамов оцет (преди обяда с чаша вода или поляти върхи зеленчуците) + 1 пилешка пържола без кожа / обезкостени пилешки гърди + спанак и гарнитура с още неограничен брой зеленчуци по ваш избор

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: две филийки пълнозърнест хляб, намазани с фъстъчено масло.

ВЕЧЕРЯ: 1 сьомга филе с аспержи и зеленчуци по Ваш избор

ПРЕДИ ЛЯГАНЕ: протеинов шейк или 3 супени лъжици извара с няколко горски плода.

Не забравяйте, че това е краткосрочна, високовъглехидратна диета, която си иска и здраво изразходване на поетите калории. Но пък за голямо дупе, те са си нужни. И все пак внимавайте да не се наложи после да сваляте килограми.

След като сме създали вече правилен хранителен режим за по-голямо дупе е време да обърнем внимание и на упражненията. Те не трябва да са много на брой. За да постигнем бразилско дупе – оформено, стегнато, кръгло и голямо, то трябва да правим точно 2 упражнения, но за тях се изисква да имате тежести (гири). Това се налага поради факта, че глуеус мускула (големият седалищен мускул – Musculus gluteus maximus) трябва да натрупа чиста мускулна маса, а това се постига с по-тежки тежести, защото собственото тегло няма да е достатъчно.

Упражнения за бразилско дупе

1. Клек с тежест пред гърди + подскок

Направете 3 серии х 8-12 повторения. Постарайте се тежестта/гирата/дъмбела да бъде с максимална за Вас тежест.

бразилско дупе

2. Български клек с гири/дъмбели.

Хванете в двете ръце максимално тежки за Вас гири или дъмбели, качете единия крак на стол или пейка зад Вас и започнете да клякате. Направете общо 6 серии х 8-12 повторения като на всяка серия редувате крака, който да бъде повдигнат.

бразилско дупе

Тези упражнения създават една достатъчна тренировка, с която ще оформите хубаво и обемно бразилско дупе, което да впечатлява всеки мъж, но ако желаете още, вижте няколко други предложения за трениране на дупето →

3 thoughts on “Диета и упражнения за бразилско дупе”

  1. Не всички искат да отслабват, а покачването на теглото е също толкова трудно, колкото и свалянето.

Comments are closed.