Диета с вода

Водна диета или диета с вода – пълна информация.

Ако ви е необходимо малко да отслабнете, ви препоръчваме новата хит диета, базирана на водата, която е здравословен начин за загубване на нежеланите килограми.

Ако искате да се отървете от излишните килограми на проблемните части на тялото, тази диета е правилната за вас. С помощта на “водната диета” можете да загубите половин килограм на ден.

Въпреки това, на такъв хранителен режим, не трябва да бъдете постоянно, а най-много два до три поредни дни или през ден в съчетание с нормална диета, и то не дълготрайно, а само от време на време.

Ето как изглежда плана за хранене на водната диета

Закуска

Голяма чаша вода, чай или прясно цеден сок. Плодове и прясно цеден сок можете да консумирате, колкото искате.

Втора закуска

Голяма чаша вода, чай или прясно цеден сок. Няколко плодове плодове, комбинирайте различни видове.

Обяд

Голяма чаша вода преди хранене и чай след хранене. Обядът се състои от пресни зеленчуци в количество по желание, с добавка от оцет, малко зехтин, лимон, или подправки. На салатата можете да добавите и маслини. Разрешените зеленчуци са артишок, целина, зелена салата, моркови, чушки, краставици, чесън, царевица, домати.

Следобедна закуска

Голяма чаша вода, чай или прясно цеден сок. Чаша мляко или кисело мляко или 30 грама сирене, или парче плод.

Вечеря

Изпийте чаша вода преди и чаша чай след хранене. Храненето трябва да съдържа 100 г месо (пилешко или телешко) или 150 г риба или едно яйце със зеленчуци по избор.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *