Упражнения за дупе във фитнес

Ако решите да тръгнете на фитнес, тогава определено трябва да видите тези 6 начини, по които можете бързо да получите дупе, което винаги сте искали …

butt-406413_1280

1. Напади с тежести

Стъпка 1:

(2) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Стъпка 2:

(3) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Вземете в ръцете си тежести и направете крачка напред, с приклякания, а след това сменете крака. Задайте си цел от 10 до 12 повторения с всеки крак и се опитайте да правите колкото е възможно по-големи стъпки. Дръжте гърдите изправени и спуснете, колкото е възможно по-долу задното коляно.

2. Сумо приклякания

Стъпка 1:

(4) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Стъпка 2:

(5) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Вземете голяма тежест в ръцете си и застанете с разтворени стъпала, така че пръстите ви да сочат навън. За да направите това упражнение правилно и ефективно, застанете на две по-високи платформи или Степ-стълби с цел да се спуснете по-ниско. Повторете от 10 до 15 пъти.

3. Разтягане назад с колан

(7) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Стегнете колан на единия крак и избутайте стъпалото нагоре. Повторете 10 до 15 пъти на всяка страна.

4. Мост с тежест

Стъпка 1:

(8) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Стъпка 2:

(9) 6 начини, по които можете да получите седалището на мечтите

Облегнете раменете и шията на пейка за упражнения и поставете бедрата в същата височина. Започнете да вдигате тежест над бедрата, движейки кръста. Поддържайте тежестта върху краката и избутвайте бедрата си нагоре. Повторете от 10 до 15 пъти.

5. Кардио упражнения

За да постигнете здрав и стегнат задник, трябва да забравите за “маратонското” бавно бягане и да се фокусирате върху бързите, къси и интензивни кардио упражнения. Те имат по-голям ефект върху елиминирането на целулита, който обожава да се насъбира при задните части.

6. Здравословно хранене

За финал, опитайте се да ядете храна, която ще изгражда мускулите и която няма да зарежда организма с мазнини. Без съответните “здрави” въглехидрати и протеини, вие няма да можете да стигнете много далеч, независимо от времето, което прекарвате в залата. Това означава, че за закуска ще трябва да ядете овесена каша с яйчен жълтък, както и редовно да добавяте половин банан в протеиновия шейк след тренировка.

Седалището на мечтите ви е в кърпа вързано, докато сте готови да работите за него.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *