хранителен режим

Тренировъчна програма „Фитнес у дома“ + хранителен режим

trenirovachna-programa

 • Искате да промените напълно Вашето тяло, да изчистите мазнините, да премахнете изцяло целулита и да направите изящно дупе и секси извивки?
 • Искате да отворите нова страница в живота си, но без да посещавате фитнес зали или групови спортове?
 • Не харесвате сложните фитнес уреди и учудващите погледи на хората, когато не може да се справите с тях?
 • Вашето желание е да тренирате вкъщи и да постигнете същите (или дори по-добри) резултати от фитнес залата, но не знаете как?

Ако отговорът на всички въпроси е ДА , то значи сте попаднали на правилното място. 


Ние ще изготвим индивидуална тренировъчна програма за вкъщи, наречена „Фитнес у дома“, предназначена само и единствено за Вас и съобразена с Вашата физическа подготовка, желаните от Вас резултати и времето, с което разполагате. Без значение дали искате да отслабнете, да напълнеете или просто да стегнете тялото, програмата ще бъде насочена изцяло към Вашата цел. 
Към индивидуалната тренировъчна програма получавате и БЕЗПЛАТЕН 90-дневен хранителен режим „Чисто хранене„, който е универсален и ще завърши напълно работата на тренировъчната програма. Режимът е с подробно описано дневно меню и към всяко хранене има количество на нужните продукти и рецепта, както и изчислени хранителни стойности на всяко ястие (мазнини, въглехидрати, белтъчини и калории). Хранителният режим не се изготвя индивидуално, а е пригоден за всички възможни вкусови предпочитания и поставени цели.

 тренировъчна програма

*Засега изготвянето на индивидуална тренировъчна програма „Фитнес у дома“ е предназначено само за ЖЕНИ. За мъжете имаме НЕЩО СПЕЦИАЛНО (клик).


Относно тренировъчната програма:хранителен режим

 •  Упражненията са за домашна обстановка, но могат да се практикуват и във фитнес залите.
 •  Не е необходимо да имате някаква физическа подготовка или опит в спортуването. Нужна е само силна мотивация.
 •  Не е необходимо да имате фитнес оборудване вкъщи. 
 •  Все пак ако имате, ще подберем набор от упражнения, които се извършват с тяхна помощ.
 •  Ще съобразим упражненията с Вашите физически възможности, свободно време, цели и желани резултати.

Относно хранителния режим:

 • Неговото име е „Чисто хранене“, защото съдържа само здравословни храни, които са богати на витамини, минерали и други полезни съставки. Продължителност: 90 дни!
 • Съдържа дневно меню с разнообразни и (забележете) вкусни храни, рецепти с подробно описание на количеството на продуктите, както и на количеството на калориите, мазнините, въглехидратите и протеините на всяко хранене.
 • Подходящ за всички вкусове с богато разнообразие на храни. Алтернатива на всяко ястие за вегетарианците и веганите, както и за тези, които не обичат яйца, млечни продукти, пилешко месо и т.н.
 • Подарък-изненада към режима: рецепта за протеинови палачинки за сутрешна закуска.
 • Красив и подреден графичен интерфейс, който допринася за максимална лекота при четене.

Защо нас?тренировъчна програматренировъчна програма

 • Активен и здрав е сайт с утвърдена история на почти 2 години, който е успял да впечатли над 60,000 българи от цял свят, превърнали се в постоянни последователи в социалните мрежи.
 • Екипът на Активен и здрав е богат на хора с дългогодишен опит във фитнес средите, с компетентност и умения, които обясняват огромната успеваемост на специалните програми, изготвени за стотици хиляди доволни клиенти до този момент.
 • Може да ни търсите по всяко време за всеки възникнал въпрос без ограничения.

Какво включва пакета с индивидуалната тренировъчна програма „Фитнес у дома“?

 • Подробно описание на всеки тренировъчен ден: упражнения, начин на правене, повторения и серии, продължителност, както и допълнителна информация, където е нужноВсичко това разпределено в удобна цветна таблица по дни и седмици и файл с описание на всички тренировки и упражнения.
 • Видео обучение на всяко упражнение, изготвено специално от нас за Вас. Може просто спокойно да си пуснете видеото за деня, в който сте и да започнете Вашата тренировка.
 • Набор от еволюционни упражнения, включващи предимно тежестта на собственото тегло и участващи в актуални тренировъчни програми, изготвяни от най-популярните треньори по света в момента.
 • Красив и подреден графичен интерфейс, който допринася за максимална лекота при четене.
 • Постоянна връзка с човек от екипа, към когото може да отправяте всякакви въпроси.
 • Следене на резултатите и специален календар, който може да закачите на видно място в дома Ви.

Как ще получа програмата?

 1. Ще отговорите на специален въпросник, чрез който ще придобием подробна информация за Вас, Вашата физическа подготовка, целите, които искате да бъдат постигнати и т.н.
 2. Ще извършите плащане на цената за изготвяне на програмата по начин, удобен за Вас.
 3. Ще поддържаме връзка през цялото време на изготвяне на програмата. Може да добавяте подробности, да задавате въпроси и прочие.
 4. В срок от 5 работни дни ще изготвим индивидуалната тренировъчна програма „Фитнес у дома“, предназначена само и единствено за Вас.
 5. Ще получите индивидуалната тренировъчна програма + промо бонусите по посочения от Вас метод.

Получавате и право на всякакви въпроси по програмата без лимит.

Присъединете се към facebook предизвикателството.

Към Вашата програма ще получите още една изненада – календар от Активен и здрав, където да следите резултатите си. Сложете го на хладилника и не забравяйте да отбелязвате всеки ден. Научете повече за него ТУК (клик)

хранителен режим

Каква е цената?

 • Изготвянето на индивидуална тренировъчна програма за вкъщи „Фитнес у дома“ струва промоционално 69 лв  25 лв, независимо от трудността на програмата, нейната продължителност и степента на Вашата подготовка.
 • Получавате към тази цена и подарък: универсален хранителен режим с рецепти + Е-книжка, от която ще научите основите на активния и здравословния начин на живот + календар за следене на резултатите.
 • Вие плащате само за ПОЛУЧЕНА ПРОГРАМА. Това ще рече, че ако стане някаква грешка с прочитането на видеото от Вашия възпроизводител, например, нашата работа не е приключила, докато Вие не осъществите пряк достъп до изпратените материали. Гарантираме 100% връщане на парите, ако не получите програмата.

Защо цената е толкова ниска?

Конкуренцията в този бранш е многобройна (не казваме „силна“), а цените не падат под 100 лв, което е наистина висока цена за предлаганата услуга. Приемете ниските ни цени като борба срещу тези, които определят този фалшив ценови балон. Гарантираме, че качеството на нашите услуги е същото, дори и по-добро от останалите, а платформата ни е оригинална и единствена по рода си в България.


Накратко получавате:

 индивидуална тренировъчна програма с видео-обучения 

индивидуална тренировъчна програма

универсален хранителен режим със здравословни рецепти

тренировъчна програма

безлимитна консултация по E-mail

индивидуална тренировъчна програма

 подарък: Е-книжка 

индивидуална тренировъчна програма

цветен календар за следене на резултатите 

–––––––––

*Засега изготвянето на индивидуална тренировъчна програма „Фитнес у дома“ е предназначено само за ЖЕНИ. За мъжете имаме НЕЩО СПЕЦИАЛНО (клик).

индивидуална тренировъчна програма


[a-excited-testimonials id=“2855″]