юнско предизвикателство

безплатна
програма

+ Рецепти,
+ Упражнения,
+ Табата,
+ Стречинг
и още...

априлско 2023
предизвикателство

безплатна
фитнес у дома програма

Вземи безплатна тренировъчна програма + хранителен режим в най-мащабното онлайн събитие, в което участват над 100 000 души всеки месец!

за кого е подходящо

жени и мъже

Тренировките са за цялото тяло и включват също кардио, табата, стречинг и други. Ще бъдеш по-тонизиран и ще спортуваш за тонус.

да влязат във форма

Програмата e изготвена за бързо и здравословно влизане във форма. Балансираното хранене в програмата ще помогне да изградиш траен навик към правилен режим.

начинаещи

Предизвикателството е подходящо за хора, които никога не са спортували или са практикували упражнения за кратък период.

Тренират вкъщи

Тренировъчната програма към предизвикателството е предназначена за тренировки вкъщи. Не са необходими никакви фитнес уреди или оборудване.

резултати

Какво постигнаха хората, които изпълняват предизвикателството на Фитнес у дома

Запознай се със своя треньор - Рори

Здравейте, аз съм Рори –  персонален треньор, нутриционист, мотиватор, човек, пристрастен към здравословния начин на живот.

Спортът присъства в моето ежедневие от дете… знам, че той има силата да променя животи и да изгражда характери!

Обичам да помагам на хората да постигат целите си чрез спорт! Обичам да ги вдъхновявам да повярват в себе си, за да извадят на яве най-доброто, на което са способни!

Включи се в моята безплатна програма и започни своята трансформация сега!

Запознай се със своя диетолог:
д-р Ангелина Недялкова

Здравейте!
Аз съм д-р Ангелина Недялкова – ендокринолог и регистриран диетолог.
 
Вярвам, че голяма част от ендокринните нарушения, както и редица други здравословни проблеми, са пряко свързани с храненето и начина на живот на пациентите. Точно затова реших, че ще Ви бъда максимално полезна, ако съчетавам ендокринологията и диетологията в практиката си. Мисията ми е да вдъхновя колкото се може повече хора да започнат да водят по-здравословен живот.
 
Затова Ви предизвиквам да направите промяна!
В отношението към здравето си, в грижата за тялото си, в навиците и ежедневието си

Включи се в моята безплатна програма и започни своята трансформация сега!

Защо да го започна?

Виж накратко какво ще постигнеш с нашето предизвикателство.

СПРИ
"ВЕЧНАТА ДИЕТА"

ЗАВИНАГИ!

очаквания

Понеделник

Започвам НОВА диета

Ще постигна бързи резултати и ще направя тази диета начин на живот. Ще се храня здравословно и ще тренирам редовно всеки ден. 

Вторник

Отслабнах!

Свалих цели 2 кг.!!!

УААУ!

Сряда

Имам плочки

Виждам в огледалото добре оформен корем и стегнато дупе.

Четвъртък

Нов начин на живот

Успях да превърна това в здравословен навик.

реалност

Понеделник

Започвам ПОРЕДНА диета

Коя диета да избера? Нищо не разбирам! Истина ли е заглавието “отслабни с 10 кг за 5 дни”? Колко много незнайни сайтове предлагат диети…

Вторник

Никаква промяна!

Не виждам резултат от гладуването, но пък се чувствам изтощена, гладна и без никаква енергия…

Сряда

Гладна съм!

Не издържам на това гладуване… Искам да хапна нещо сладко!

Четвъртък

Край! Не издържам...

Тази диета не е за мен. От Понеделник ще пробвам друга…

Нашето предизвикателство ще те научи да се храниш здравословно и ще ти покаже пътя към цялостната промяна. Не само ще успееш да постигнеш страхотни резултати, но ще разбереш как да ги задържиш завинаги!

Какво ще получиш?

Тренировъчна програма

Ежедневна тренировъчна програма с доказано ефективни упражнения, изготвена от сертифициран инструктор.

Хранителен режим

Дневно меню с описание на всяко хранене, богато на разнообразие и с нисък калориен прием.

Достъп до затворена група

Всеки, който се включи в предизвикателството, ще получи достъп до специална FB група.

Списък за пазаруване

Седмичен списък за пазаруване, който ще улесни изпълнението на програмата и ще създаде ясен план за предстоящия план на хранене.

Запознай се със своите треньори

Здравейте! Казвам се Велислава Ангелова и съм част от екипа на Фитнес у дома. Майка съм на две невероятни породени деца.

Завършила съм НСА “Васил Левски“ семестриално със специалност треньор по спортни танци и съм бивш професионален състезател по спортни танци. Притежавам различни сертификати и опит в сферата на спорта.

Практикувала съм много спортове и смея да твърдя, че имам добра физическа и психическа подготовка.

Спортът е безценното в моя живот, както и средството за справяне с всякакви трудности. Спортът за мен е здраве преди всичко, но и голямо богатство.

Ще се радвам със споделянето на различни тренировки и умения, да успея да ви мотивирам и помогна! А с мен ще бъде ИЛИЯН, който ще покаже как мъжете да изпълняват тренировките

Запиши се безплатно!

фитнес у дома програма

Какво представлява

Предизвикателството представлява ежедневна графика, която ще качваме в нашите профили във Facebook и Instagram. Включвайки се в предизвикателството, ти ще получиш пряк достъп до всеки ден от него.

Как да участвам

С кликване върху бутона ще бъдеш пренасочен към Facebook Messenger, където ще изпращаме всеки ден от изпитанието. Може да се включиш и като следиш нашите страници, където ще споделяме ежедневно.

Общи условия

Фитнес у дома, юридическото лице, което го представлява и всеки друг упълномощен представител на уеб сайта не носят отговорност за грешки, неточна информация или действия, предприети в следствие на изпълнение на предизвикателството. Режимът и тренировъчната програма са универсално изготвени от сертифициран инструктор по хранене и фитнес, а не индивидуално създадени за всеки участник. Ето защо резултатите зависят от физическата подготовка, нивото на охраненост и настоящото състояние на организма и могат да бъдат различни при всеки участник. Не носим отговорност за настъпили неблагоприятно здравословни последици, имуществени и неимуществени вреди и е изключена възможността за търсене на отговорност от автора на предизвикателството или негов представител, както и от дружеството. Програмата няма за цел да дава медицински съвети или да лекува. Задължение на всяко лице е да се обърне към лекар преди започването на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма.