dr AnN

Летен Хранителен Режим

28-дневна хранителна програма от д-р Ангелина Недялкова, диетолог и ендокринолог. 

28-дневен хранителен план

За мен е особено важно, хората, с които работя, не просто да променят теглото си, а цялостния им начин на живот и възприятието за храната. Диетата не трябва да бъде наказание, а източник на полезни хранителни вещества и енергия за тялото ни!

Ето защо изготвих 28-дневен хранителен режим с вкусни, здравословни и полезни рецепти, които лесно може да приготвите у дома. Режимът включва всичко необходимо като рецепти, таблици, списъци за пазаруване, обяснения, макронутриенти и калории на всяко хапване.

 

д-р Ангелина Недялкова

Какво представлява режимът

Пускане на видеото

Какво включва

Изпълнение на режима

Таблица по дни и седмици

Подробно описана таблица по дни и седмици, която включва всички рецепти от програмата.

Списъци за пазаруване

Седмичен списък за пазаруване, необходим за изпълнението на менюто от програмата.

DR ANN

ЗА МЕН

Здравейте. Казвам се д-р Ангелина Недялкова и имам специалност по Ендокринология и болести на обмяната на веществата. В личен план съм майка на една буйна госпожица – Биляна, която прави дните ми по-смислени. Завърших медицина в МУ–Пловдив през 2013 година, а след това продължих да работя и да специализирам в УМАЛ „Свети Георги“ ЕАД гр. Пловдив. Успях да натрупам полезен клиничен опит и да лекувам пациенти в тежко здравословно състояние. Това ме накара да се замисля как бих могла да намаля тези случаи и да помогна на хората да не стигат до болнично лечение с усложнения и увредено здраве. Така започна пътят ми към превантивната медицина, храненето и диететиката и пренасочих усилията към частната ми практика.

ПОРЪЧКА

НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА

Програмата ще бъде изпратена на имейл до 2 работни дни.

49.00 лв.

Какво казват
моите пациенти

Благодаря Д-р Недялкова за професионалното отношение и работа, за човешкото отношение и правилните насоки. Изключително рядко виждам такива професионалисти, които искрено обичат работата си! Препоръчвам на всеки точна Вас!
Мая Ангелова
Пациент
Препоръчвам доктор Ангелина Недялкова, страхотна.
Миро Топчев
Designer
Да е винаги здрава! Да се грижи за себе си и семейството! Рядко са лекарите като нея отзивчиви , добродушни и с широко отворено сърце.
Пламен Герговски
пациент