Диета с малини – 3 килограма по-малко за 3 дни

Диета с малини – един чудесен начин за регулиране на теглото, който има предимство пред всички останали диети. Гладът лесно може да бъде преборен и за това не е нужно да приемате калории, а както знаете калорийният прием е много важен, ако искате да влезете във форма или да отслабнете. Това го предлага невероятният плод с красивото име „Малина“, който е с високо съдържание на фибри, витамини и антиоксиданти, а това силно помага за загубата на тегло.

Представяме ви тридневна диета с малини, с чиято помощ ще загубите 3 кг само за 3 дни. Разбира се, за да се случи това е необходимо и движение плюс много активност.

Малините са летни плодове и както казахме са богати на антиоксиданти, витамини и минерали. Също така са богати на витамини – В1, В12 и витамин С. Високото съдържание на фибри в малините прави този плод перфектен за диета, защото бързо води до ситост. В една чаша малини има само 64 калории. Уааау, нали? Проучвания показват, че малините са идеални за хора, които имат проблем с бъбреците и с високо кръвно налягане. Препоръчително е да се ядат малини, ако искате да намалите нивото на лошия LDL холестерол.

Ключът към тази диета с малини е обединяването на режима с млечни продукти.

МАЛИНОВА ДИЕТА:

диета с малини

ден 1

Закуска: 1,5 чаша малини и 5-6 супени лъжици обезмаслено сирене.

Предобедна закуска: млечно смути с малини 

Обяд: пилешко филе с един домат, 2 чаши малини за десерт

ден 2

Закуска: 100 г малини

Предобедна закуска: 150 г малини

Обяд: 150 г бяла риба със 100 г зеленчуци по желание

Вечеря: 200 г малини и 100 г орехи

ден 3

Закуска: 200 г кисело мляко и 100 г малини

Обяд: 150 г говеждо месо, зелева салата с моркови

Следобедна закуска: 200 г малини и няколко ядки

Вечеря: 2 печени ябълки с ядки и сушени плодове, 1 чаша малини .