За нас

130 100

27 600

21 800

14 000

45 900

12 000

“Нашата мисия е да съчетаваме активността с най-чистите природни съставки, за да ти помогнем да постигнеш една здравословна трансформация отвътре навън”

В продължение на дълги години търсих начина на хранене, който да съвпадне с ритъма ми на живот. Като юрист работата ми беше доста напрегната и никога не успявах да се храня балансирано, винаги бях без енергия и разчитах на кафе и кофеинови напитки за тонус. Но с времето нещата ставаха все по-зле, качих тегло и започнаха здравословните проблеми.

Тогава открих формулата за себе си – храни се възможно най-просто, с чисти и непреработени локални храни, прави дълги разходки в парка и тренирай за тонус на мускулите вкъщи. Но липсваше нещо. Нещо универсално, с което да дам “супер храна на клетъчно ниво”, която да е богата на микронутриенти и да забързва метаболизма. Тогава открих билките и супер храните. Започнах да ги пия всеки ден. Създавах собствени смеси и комбинации, пиех ги редовно и видях резултатите – балансирано тегло, енергия, здраве и тонус. 

Тогава реших да покажа на хората, че е възможно да си в добра форма, да си здрав и да се чувстваш добре, дори и в този забързан начин на живот. С помощта на експерти в храненето, фитнеса и фармацията, успяхме да създадем една гама продукти, която наистина ДЕЙСТВА. В съчетание с режим и тренировъчна програма, създадени от професионалисти и специално за нашите продукти, ние постигнахме един напълно завършен кръг, който не само да даде видими резултати, но и да възпита здравословни хранителни и тренировъчни навици.

Лъчезар Генов – основател

Лъчезар Генов

Без хвалебствени думи и клишета. Нашите продукти просто действат.

14000 +
Доволни клиенти
12900 +
Последователи
+
Категории продукти

НАШИТЕ ТРЕНЬОРИ И ДИЕТОЛОЗИ

д-р Ангелина Недялкова

Д-р Недялкова е специалист ендокринолог, част от екипа на Фитнес у дома в изготвянето на хранителни режими.

Цвети Евтимова

Треньор, персонален инструктор и майка на 4 деца. Тя представя месечните ни предизвикателства и води онлайн група с над 90 000 участника.

Велислава Ангелова

Завършва Националната Спортна Академия. Представя тренировките в две от нашите най-популярни програми.

д-р райна стоянова

Лекар и диетолог. Тя изготви хранителния режим към книгата "28-дневна програма", част от нашия магазин.

Георги Баташки

Бивш състезател по бадминтон. В момента презентира тренировките към нашите мъжки програми и КЕТО режими в групи с над 10 000 човека.

Резултати и отзиви от нашите продукти, режими и предизвикателства.

чай фитнес у дома
Чаят и миксовете от супер храни се произвеждат по най-висок стандарт в производствена база, намираща се край Велинград, в сърцето на Родопите. Другата част от продуктите се произвежда по наша поръчка и рецепта в най-големите линии за производство на кафе, хранителни добавки и козметика на Балканите.

Натурални продукти

Защото истинската храна е най-добрият избор за теб и твоето здраве. Голяма част от суровината е със сертифициран био произход.

Природата в твоите ръце