Природата лекува рани най-добре

Днес има хиляди продукти, които могат да ви помогнат в заздравяването на рани. Но ние ви предлагаме няколко начина това да се случи по естествен път. Защото е най-бързо и не крие никакви други рискове.

Мед

МедАко раните трудно зарастват, пробвайте с мед. Разбъркайте една супена лъжица мед и един жълтък. Така получената смес поставете на слаб огън и се разбърква, докато се сгъсти, но не позволявайте да заври. Мехлемът поставяйте на раната два пъти дневно, докато не се възстанови.

Жълт кантарион

Жълт кантарионМного ефективно средство за зарастване на рани, което всъщност представлява смес от цветя на жълт кантарион и масло. Тази комбинация може да използвате само ако не ви е спешно, защото преди да се използва сместа трябва да престои 20 дни. Ако планувате почивка сред природата, подгответе се навреме.

Лук

ЛукЛукът в миналото е бил използван от лекарите по време на война. Ще ускорите заздравяването на раната ако настържете лук и поставите върху нея. Повторете това няколко пъти.

Алое вера

АлоеАлоето съдържа витамин С , витамин Е и цинк . Те дават възможност лесно да се овладее положението с рани. Разрежете едно листче алое вера и изцедете сока върху раната.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *