Спрете досадния ХЕРПЕС без лекарства

Херпесът е вирус, който не изчезва от организма. Ако веднъж сте имали неприятни, болни, малки мехурчета, пълни с течност по устните, тогава е много вероятно отново да имате този проблем. Повторната поява на херпес на устните може да възникне от повишена телесна температура, емоционален стрес, прекомерно излагане на слънце, травма на устните и др.лук против херпес

Различните продукти от аптеките помагат при лечението на херпес на устата. Но ако искате да опитате нещо естествено, ние ви предлагаме две решения.

  1. Разрежете една скилидка чесън наполовина и с него намажете херпеса. Повторете това няколко пъти на ден. Не е препоръчително да лекувате херпес по този начин преди излизане. Защо ли? Ами заради миризмата.
  2. Разтворете 10 капки масло от лимон в 150 мл. вода. С тази течност си правете компреси на мястото на херпеса няколко пъти през деня.

2 thoughts on “Спрете досадния ХЕРПЕС без лекарства”

  1. Херпесът е много разпространен. Трябва да научим повече за това. Хора, живеещи с херпес Бих искал да споделя с вас как се отървах от херпес на тялото си и също така искам да знаете, че херпесът е една от ужасните болести, на които всеки трябва да се опита да се отърве, ако го имате преди да излезе на ръка. Бях излекувана от херпес чрез употребата на билково лекарство, което доктор Сагбо ми изпрати чрез фирма за доставка на куриер, взех лекарство в продължение на 20 дни и днес съм излекувана. Много хора там не знаят важността на билковото лекарство, но аз ви доставям, че билковото лекарство може да излекува херпес и други смъртоносни болести. Можете да получите билкови лекарство, като го свържете с него
    имейл на адрес: drsagbo6088@gmail.com или
    WhasApp / обадете го на +2347019642881.

  2. Може да се третира и с клеева тинктура. А аз си реших проблема с избиването на досадния херпес като взимам всеки ден аминокиселината Л-Лизин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.