4 упражнения за стягане на корем

Стягане на корем с упражнения от Кейл Ицинес

Кейл Ицинес е истинскa фитнес звезда на Instagram с повече от 5 милиона фенове. Известната австралийка е дизайнерът на Bikini Body Guides, серии упражнения за идеално бикини тяло и стегнат корем. Тя има едни от най-атлетичните форми сред „звездите“ на социалните мрежи и ще ви покаже 4 упражнения за стягане на корем, с които ще оформите секси „плочки“ при постоянство и правилни диета и хранене.

Знаете ли защо е важно да имате стегнат корем? Колкото и да тренирате, спазвате диети или да пиете хранителни добавки, ако нямате стегнат корем, то ще ви се струва, че тренировките ви са напразни. Затова много хора наблягат именно на корема, опитвайки се да го стягат с всевъзможни методи, но истината е само една: здравословно хранене и много движение!

Тъй като коремът е една от най-проблемните зони на женското тяло и е важен за красивия външен вид на женския силует, Ицинес предлага четири упражнения, които ще тренират коремните мускули и едновременно с това ще раздвижат цялото тяло. За да стегнете корема, да изчистите мазнините по него и талията, правете тренировката поне 3 пъти седмично, стараейки се да изпълнявате правилно с точна техника, както е показано на изображенията. 

Тренировка: 4 упражнения за стягане на корем – 3 серии за всяко упражнение с почивка от 30 секунди.

1. Бърпи

15 ПОВТОРЕНИЯ

бърпи

2. Планк ъп-даун

24 ПОВТОРЕНИЯ

Сменяйте ръцете при пускане и стартиране.

3. Повдигане на крака от лег

20 ПОВТОРЕНИЯ

4. Планк джакс + халф бърпи

20 ПОВТОРЕНИЯ

СТЯГАНЕ НА КОРЕМ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КЕЙЛ ИЦИНЕС

Разгледайте и другите ни предложения за трениране на останалите части на тялото. Към другите упражнение

Не забравяйте и начина на хранене!