10 дни за ПЛОСЪК корем (хранителен режим + планк схема)

Хранителен режим с планк схема за плосък корем и стегната талия. Предизвикваме те!

Хранителен режим с продължителност 10 дни

С помощта на тази диета-предизвикателство ще разградите излишните мазнини по коремната област, а същевременно тялото ще бъде снабдено с допълнителни витамини и минерали. Но най-важното е, че това ще бъде един страхотен старт към по-активен и по-здравословен начин на живот.

Планът на хранителния режим е разделен на 10 дни. Продуктите са разнообрази и липсват всякакви бързи и вредни храни. Ще се храните по 4 пъти на ден. Сутрините ще започват с питателна закуска, която ще забърза метаболизма и ще даде енергичен старт за нови успехи и емоции. Калориите в режима са ограничени до средно 1100 дневно. Няма да гладувате, а дори напротив – ще се храните редовно и с това ще намалите бързо обиколката на корема.

Какво е забранено в този хранителен режим: 

  1. Алкохол. Алкохолните напитки са достатъчно калорични, за да провалят всеки режим на хранене. Не бъдете изненадани, че и тук той е напълно забранен.
  2. Бързи храни. В заведенията за бързо хранене се готви с продукти, които не само, че ще попречат на диетичното хранене, но и на здравословното. Избягвайте всякакъв тип готова бърза храна: бургери, сандвичи, пици, сладки изделия.
  3. Консерви и полуфабрикати. В нашия 10-дневен хранителен режим сме наблегнали на здравословното хранене, което пряко се определя от начина на приготвяне на храната. Затова препоръчваме да готвите храната си вкъщи и само с натурални съставки.

ПЛАНК СХЕМА

Всеки ден ще правите планк по определена схема. Без съмнение това е едно от най-добрите упражнения за цялото тяло със силен акцент върху корема. Също така след тези 10 дни издръжливостта значително ще се е подобрила.

Какво е препоръчително за по-добър успех:

 

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

хранителен режим


Останалите дни от хранителния режим:

Ден 2 | Ден 3 | Ден 4 

Ден 5 | Ден 6 | Ден 7

Ден 8 | Ден 9 | Ден 10