детокс

3-Дневна Детокс Диета с Чай + Примерен Хранителен Режим

Изпълняването на детокс диета е изключително популярно напоследък. И това не е случайно, защото с нея може да подпомогнете естествената детоксикация на черния дроб и кръвта, както и да се премахнат шплаките. Това от своя страна има редици ползи за тялото – забързване на метаболизма, подсилване на имунитета, регулиране на теглото, превенция на множество заболявания и други.

детокс

Храната и различните фактори от околната среда увеличават токсините в тялото ни, което води до определени метаболитни последици. Забързаният начин на живот, стресът са с особено неблагоприятно въздействие върху здравето ни. Отслабва се имунната система, появява се умора, дегенерира се кожата, появяват се проблеми с храносмилателната система, хронично главоболие, потиснато настроение, проблеми със съня.

Детоксът не е подходящ за:

  • Бременни жени и кърмачки,
  • Хронично болни (диабет и автоимунни заболявания на червата),
  • Имунодефицитен проблем;
  • Хора на възраст под 18 години и тези над 80-годишна възраст;

Програмата е изготвена от фитнес треньора Радослава Тодорова.

Детокс Диета

Ден 1 – детокс

детокс диета

Fit Coffee: линк към продукта

Detox Чай: линк към продукта

Специално създадена формула от висококачествени билки, които ще подпомогнат естествените процеси на прочистване на тялото от натрупаните токсини, ще въздействат върху забързването на метаболизма и ще благоприятстват храносмилането. В същото време сетивата ще са във възторг – омайващ аромат и пленяващ вкус, които ще те накарат да сияеш!

Ден 2 – детокс програма

Fit Coffee: линк към продукта

Detox Чай: линк към продукта

Ден 3 – детокс програма

Имайте предвид, че това е само началото, разбира се. С една единствена диета не могат да се очакват чудеса. Именно тя е средството да възпитате здравословни навици на хранене и движение, с които да продължите след края на програмата. За още хранителни програми, вижте тук:

Статията няма за цел да дава медицински съвети. Консултация с лекар преди започване на тренировъчна или хранителна програма е задължителна. За по-добри резултати е препоръчително да комбинирате хранителен режим с тренировъчна програма.