Как Отслабнах с -18 кг. за 3 Месеца

Запознайте се с Радослав – един ярък пример за това, че независимо колко зает може да бъде един млад човек, той може да направи най-важната промяна в живота си, а именно да започне здравословен начин на живот, който да се превърне в навик.

С какво се занимаваш?

– Здравейте, работя като финансист в една от големите инвестиционни компании в световен мащаб. В продължение на времето някак си просто не вмъквах правилното хранене и редовното спортуване като част от динамичното ми ежедневие.

Как се чувстваше преди промяната?

– Със сигурност не се чувствах в най-добрата си форма. Имах доста излишни килограми, но за сметка на това енергията липсваше изцяло.

Какво се случи – как промени начина си на живот?

– Аз осъзнавах през цялото време, че трябва да сваля тези излишни килограми. Но винаги отлагах за следващата седмица и така няколко години. Един ден просто си казах, че СЕГА Е МОМЕНТЪТ и нищо не може да ме спре – нито работните ангажименти, нито трудностите, които очаквах. Имах само един проблем: не знаех откъде да започна и кое ще бъде най-здравословно за мен. Тогава попаднах и на вас от Активен и здрав. Харесваха ми предизвикателствата, които споделяте във Facebook и се заинтригувах от предлаганите продукти. Така открих Чая за отслабване Slim & Fit и Чая за прочистване Detox. Поръчах ги и с тях получих и книжка с режим на хранене и тренировки. Признавам, че спазвах само хранителния режим, а за тренировките – просто бягах на пътеката в фитнеса.

Какъв беше ефектът?

– Чаят за отслабване Slim & Fit го приемах преди сутрешната закуска и преди обяд, както беше описано в книжката. Той потискаше апетита ми през деня за сладко и други мазни храни. Коремът ми вече не беше подут, а енергията се възвърна. Чаят Detox забърза метаболизма ми значително. Приемах го отново по схемата в книжката и така с общо 2 пакета успях да сваля 18 кг. за 3 месеца.

18 кг. за 3 месеца… Това е страхотен резултат. Как се чувстваш сега?

– Чувствам се в кожата си. Нямам главоболия, кипя от енергия, което влияе и на работата ми в положителен аспект. Единственото негативно в цялата ситуация, в кръга на шегата, разбира се, е, че трябваше да сменя почти целия си гардероб. Едно голямо благодаря!